Web Analytics

Bedrijven

Bedrijven

Google, Amazon en Apple Een kort overzichtGoogle, Amazon en Apple zijn drie van de meest succesvolle bedrijven ter wereld. Het zijn ook drie heel verschillende soorten bedrijven. In deze blogpost kijken we kort naar elk bedrijf en wat het onderscheidt van zijn concurrenten.

Google is een techgigant die een breed scala aan producten en diensten aanbiedt, waaronder zoeken, adverteren, cloud computing, software en hardware. Het bedrijf werd in 1998 opgericht door Larry Page en Sergey Brin.

Het hoofdkantoor van Google is gevestigd in Mountain View, Californië. Amazon is een e-commerce grootmacht die alles verkoopt, van boeken tot kruidenierswaren tot elektronica. Het bedrijf werd in 1994 opgericht door Jeff Bezos.

Amazon heeft zijn hoofdkantoor in Seattle, Washington. Apple is een bedrijf voor consumentenelektronica dat smartphones, laptops en tablets maakt. Het bedrijf werd in 1976 opgericht door Steve Jobs en Steve Wozniak.

Het hoofdkantoor van Apple is gevestigd in Cupertino, Californië.

Conclusie


Elk van deze bedrijven heeft een belangrijke invloed gehad op de wereld waarin we nu leven. Google heeft de manier waarop we informatie vinden veranderd; Amazon heeft de manier waarop we winkelen veranderd; en Apple heeft de manier waarop we technologie gebruiken veranderd. Deze bedrijven blijven innoveren en groeien, waardoor ze de komende jaren de moeite waard zijn om in de gaten te houden.

Tattoo removal

muziekdoosje baby

as creation behang

Poster kinderkamer

lamp heater

gleamwhite

Laserontharing

Link toevoegen

Link toevoegen